måndag 18 januari 2010

Flottsbro - bra på skidåkning, mindre bra på webb

Det är onekligen rätt mäktigt att kunna sätta sig i en korglift och sen åka några slalomsvängar - i Stockholm. Faktum är att Flottsbrobacken är ett helt OK alternativ när fjällabstinensen är som värst. Och för barn och förstagångsåkare är det till och med en alldeles ypperlig anläggning. Men snälla Flottsbro, gör nånting åt er hemsida.

En bekant misslyckades med att överhuvudtaget komma in på hemsidan p.g.a. fel operativsystem/webbläsare. För egen del var det bokningsfunktionen som ställde till med problem. Jag försökte ladda några liftkort över nätet, men det var banne mig helt omöjligt. I alla fall om man ville ladda fler än ett. Dessutom fanns ingen sida med instruktioner, ingen hjälptext. Efter att ha försökt i en halvtimme gav jag upp. När vi väl kom till backen tog kön till liftkortsförsäljningen över en timme. De som dessutom behövde hyra utrustning kunde gissningsvis se fram emot en liknande väntetid för detta.

Den aktuella dagen (en söndag med mycket snö) var det förmodligen ovanligt mycket folk, och den liftkortsautomat som skulle finnas var tydligen trasig. Men ändå. Såna kötider gör att man funderar både en och två gånger innan man återvänder.

Läs även andra bloggares åsikter om , , .

Inga kommentarer: